پنجشنبه, ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-04-25
کد خبر: 8130 |
تاریخ انتشار : 12 اسفند 1401 - 7:47 | ارسال توسط :
752 بازدید
0
12
ارسال به دوستان
پ

کتاب تسلا نابغه کمتر شناخته شده معرفی کتاب تسلا نابغه کمتر شناخته شده حسین ن. نیک نژاد در کتاب تسلا نابغه کمتر شناخته شده، به معرفی شخصیت، اختراعات، فعالیت‌ها و ارتباطات یکی از دانشمندان بزرگ جهان – نیکولا تسلا – با افراد مشهور دیگر می‌پردازد و دستاوردها و خدمات او به جامعه بشری را برمی‌شمارد. […]

کتاب تسلا نابغه کمتر شناخته شده

معرفی کتاب تسلا نابغه کمتر شناخته شده

حسین ن. نیک نژاد در کتاب تسلا نابغه کمتر شناخته شده، به معرفی شخصیت، اختراعات، فعالیت‌ها و ارتباطات یکی از دانشمندان بزرگ جهان – نیکولا تسلا – با افراد مشهور دیگر می‌پردازد و دستاوردها و خدمات او به جامعه بشری را برمی‌شمارد.

درباره‌ی کتاب تسلا نابغه کمتر شناخته شده:

این شرح زندگی یک مرد بزرگ است که دنیا را با الکتریسیته دگرگون کرد، نیکولا تسلا بود که نیروی آبشار نیاگارا را با سیستم جریان برق متناوبش تسخیر و برق‌رسانی به تمام نقاط آمریکا و دنیا را ممکن کرد.

تسلا شخصی بود که فناوری ارتباطات بی‌سیم که در تمام رادیو و تلویزیون‌ها استفاده می‌شود را اختراع کرد، میراث شگفت‌انگیزش همه جا قابل مشاهده است، از کنترل راه دور گرفته تا لامپ‌های نئون و فلوئورسنت و اشعه‌های ایکس، موشک‌ها و حتی ابتکار دفاع استراتژیک، با این حال تاریخ، این انسان مهم را تا حدی نادیده گرفته است، تسلا حقیقتاً در نوع خود نابغه بود، او رویاپردازی تکنولوژیکی بود که می‌توانست پیشرفت‌های بزرگی را تصور کرده و آن‌ها را عملی کند.

تسلا یک خارجی مهاجر بود که تنها رویاهایش را به آمریکا آورد، مردی سربلند و گاهی مغرور. او با برخی از قدرتمندترین مردم زمان خویش همکاری کرد، توماس ادیسون که از ایده‌های او خوشش نمی‌آمد، گولیلمو مارکونی که از اختراعات او سود برد، جرج وستینگ هاوس، که شرکت برق وستینگ هاوس را بنا نهاد، آن هم با اختراع ثبت شده تسلا و جی. پیر پانت مورگان سرمایه‌گذار بزرگ که در آغاز او را تحت حمایت خود داد اما بعد به حال خود رها کرد.

تسلا در دوره درخشش خود یکی از نامدار‌ترین مردان جهان بود، اختراعات او سبب رشد همه‌ی دنیا گردید، ایده‌های او شرکت‌های میلیارد دلاری را به وجود آورد اما تسلا عملگرا نبود، همیشه پیشرفت او در مراحل بعدی کار باعث می‌شد نتواند از منافع مالی خود دفاع کند، سرانجام بقیه، از اختراعات او سود می‌بردند در حالی که عاقبت خودش به بی‌پولی و رانده شدن از همه ختم شد.

معنای پول برای او با دیگران تفاوت داشت. تمام دارایی او در اختراعات و کشفیات سرمایه‌گذاری شده بود تا زندگی بشر را راحت‌تر کند.

او یک نابغه رویاپرداز بود که تمایل داشت تمام زندگی‌اش را صرف رویاهایش کند، چنین افرادی زیاد نیستند، تسلا می‌خواست به وسیله‌ای دست یابد که از ذخایری پایان‌ناپذیر برایمان انرژی استخراج کند، چیزی که او می‌خواست سرانجام به حقیقت پیوست.

نوشتن کتاب تسلا نابغه کمتر شناخته شده (Nikola Tesla) از آن جا جالب بود که مردی با تحمل سختی‌های زیاد و مشقت‌ها به جایگاهی رسیده است که نام خود را در کنار بزرگ‌ترین افراد جهان از نظر علم ماندگار ساخته، ولی کمتر افرادی هستند که در جامعه با کار‌ها و شخصیت این دانشمند بزرگ آشنا باشند

در این کتاب سعی بر این شده است زندگی و اختراعات وی بازگو شود. اثر پیش رو از مصاحبه برخی از بزرگ‌ترین دانشمندان، مهندسان، سایت‌ها، کتاب‌ها، برنامه‌ها و مقالات جمع‌آوری شده است.

کتاب تسلا نابغه کمتر شناخته شده برای چه کسانی مناسب است؟

اگر به خواندن زندگی‌نامه علاقه‌مند هستید، این کتاب را از دست ندهید.

در بخشی از کتاب تسلا نابغه کمتر شناخته شده می‌خوانیم:

تسلا دیگر نیاز به همکاری با وستینگ هاوس نداشت، پس آزمایشات خود را در آزمایشگاهی واقع در گراند استریت از سر گرفت. در اینجا تسلا بی‌وقفه طراحی دستگاه‌های فرکانس بالا را شروع کرد. به دنبال کامیابی در قضیۀ آبشار نیاگارا تسلا در اوج محبوبیّت اجتماعی قرار گرفت، همه دوست داشتند بیشتر درباره این بیگانۀ مرموز، که با اختراعات الکتریکی‌اش جهان را متحول می‌کرد، بدانند. تا آن جا که به ظاهر او مربوط می‌شود کسی نمی‌تواند به او نگاه کند و قدرتش را حس نکند، استخوان‌های گونه‌اش برجسته و بلند است، که این نشان‌دهنده خصوصیات نژاد اسلاو است.

محبوبیت تسلا در بین مردم به دلیل اختراعات او بود زیرا پیشرفت‌های الکتریکی که او به وجود آورده بود مستقیماً بار کار و زحمت روزانه را از دوش مردم برمی‌داشت. مردم به چشم خود فایده‌ خدمات او را در زندگی‌شان می‌دیدند.

تسلا با سیاستمداران مطرح، میلیونرها و افراد مشهور زمان خویش معاشرت داشت، این بهترین راهی بود که مخترعان مستقل می‌توانستند برای طرح‌های خود پشتیبان پیدا کنند. دوستان وی نخبگان نیویورک بودند از جمله جان جیکوب استور، ویلیام کی وندربیلت و مارک تواین نویسنده. مارک تواین می‌گوید: من به تازگی طرح و توصیفات ماشین الکتریکی که تسلا اختراع کرده را دیده‌ام، این دستگاه انقلابی در صنعت برق جهانی ایجاد خواهد کرد. یکی از نزدیک‌ترین دوستان تسلا رابرت آندروود جانسون ویراستار مجله محبوب سنتری بود. تسلا حتی با وجود همچین دوستانی احساس تنهایی می‌کرد، نزدیکان وی می‌گویند او هیچ وقت ازدواج نکرد و تا همیشه مجرد ماند.

در دهه 1890 در کنار کار روی فناوری نیروی AC، تسلا روی الکتریسیته فرکانس بالا هم آزمایشاتی انجام می‌داد. در سال 1873 جیمز کلارک ماکسول دانشمند بزرگ اسکاتلندی با قوانین ریاضی اثبات کرده بود که نور تشکیل شده از تشعشعات الکترومغناطیسی است، نور حاصل ارتعاشات الکتریسیته با فرکانس فوق‌العاده بالا است. تسلا برای کاوش در این دنیای جدید وسیله‌ای منحصر به فردی اختراع کرد، که تا به امروز مهندسان آن را با نام “سیم پیچ تسلا” می‌شناسند.

فهرست مطالب کتاب

سخن نویسنده
مقدمه
فصل اول: ابتدای زندگی تسلا
فصل دوم: سرزمین جدید
فصل سوم: جنگ جریان‌ها
فصل چهارم: نیاگارا
فصل پنجم: فرکانس زیاد
فصل ششم: بی‌سیم
فصل هفتم: امواج کیهانی
فصل هشتم: کلرادو
فصل نهم: برج رویایی
فصل دهم: افسانه نوین
فصل یازدهم: دانشمند عصبانی
فصل دوازدهم: سلاحی برای پایان جنگ‌ها
فصل سیزدهم: بعد از آقای نابغه
عکس‌ها
منابع

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتاب کتاب تسلا نابغه کمتر شناخته شده
نویسنده
ناشر چاپی انتشارات پارس تاک
سال انتشار ۱۳۹۶
فرمت کتاب EPUB
تعداد صفحات 117
زبان فارسی
شابک 978-600-96995-7-5
موضوع کتاب کتاب‌های زندگی نامه
قیمت نسخه الکترونیک
16000 ت – 3.49 یورو

خرید کتاب الکترونیک

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط کتاب صوتی سلام صدا در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما